Oppo F1s'in teknik özellikleri ortaya çıktı

Oppo'nın Selfie odaklı akıllı telefonu F1s'in teknik özellikleri ortaya çıktı...

Çinli Oppo yeni bir akıllı telefonun bir kaç gün sonra resmi olarak duyuracak. Özellikle de Selfie tutkunlarına özel olarak tasarladığı yeni bir cihaz olan Oppo F1s akıllı telefon 3 Ağustos tarihinde firma tarafından düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak duyurulacak.

Oppo F1s akıllı telefonun bugün görseli ortaya çıkmıştı. Ayrıca akıllı telefon için Oppo Malezya, Endonezya ve Vietnam tarafından videolar yayınladı. Bu videolar da ülkelerin ünlü isimleri tarafından Oppo F1s tanıtılıyordu.

Şimdi de cihazın teknik özelliklerine dair bilgiler geldi. Bu bilgilere bakacak olursak eğer, Oppo F1s akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik LCD ekran ile geliyor ve ayrıca cihazın ekran çözünürlüğü de 1280x720 piksel HD olarak belirlenmiş.

Cihaz gücünü ise MediaTek tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili MT6750 yonga setinden güç alıyor. Oppo F1s'de sistem belleği 3GB olarak yer alıyor ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB olmakta.

Akıllı telefon 154.5 mm x 76 mm x 7.38 mm ölçülerinde ve ayrıca 160gr ağırlığında. 3.075mAh batarya Oppo F1s'de yer alırken, arka kamera 13MP ve ön kamerası da 16MP olarak yer alıyor. Bu da Selfie tutkunları için bu akıllı telefonu oldukça önemli bir hale getiriyor. 

Baktığımızda Selfie kamerası dışında pek çekici özellikler sunmayan akıllı telefonun sunulacağı ülkelerden bir tanesi de Hindistan olacak ve fiyatının da INR 19,999 (yaklaşık $270) olacağı ifade edilmekte.

Whatsapp