Oppo F1s 16MP Ön Kamera ile Geliyor

Oppo, yeni selfie uzmanı akıllı telefonu F1s için yeni teaserlar yayınladı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticileri son yıllarda ucuz telefonla rekabet etmek yerine akıllı telefon pazarında standartları yükseltmek ve yeniden belirlemek partine bir strateji izliyor ve bunda da önemli oranda başarılı görünüyorlar. Çin'in en büyük üreticilerinden biri olan Oppo da F1 akıllı telefonu ile selfie konusunda standartları değiştirmişti. 

Şirket şimdi de Oppo F1'in yerini alarak akıllı telefon dünyasının yeni selfie uzmanı olması beklenen Oppo F1s modelini gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde şirket tarafından yayınlanan ilk teaser görsellerin ardından Oppo tarafından bugün de yeni teaser görseli yayınlandı. 

Oppo F1s, 3 Ağustos tarihinde yeni selfie özellikleri ile tüketicilerine karşılamak için mağazalardan yerini alacak. Bu arada Gsmarena'nın güvenilir kaynaklardan aldığı bilgiye göre Oppo F1s'in 16MP ön kameraya sahip olacağı ve bu kameranın 0.22 saniye gibi bir tepkime süresi yeteneği ile geleceği belirtiliyor. Oppo F1s ayrıca home tuşu üzerinde parmak izi tarayıcısı ile gelecek. 

Oppo F1 Plus da 16MP ön kamera ve home tuşu üzerinde parmak izi tarayıcısına sahip. Bu nedenle Oppo F1s'in Oppo F1 Plus üzerinde geliştirme çalışmaları yapılmış versiyonu olacsğı söylenirken,  Oppo F1s'in daha küçük bir ekrana sahip olacağı belirtiliyor. 

Oppo F1s için bugün iki yeni teaser yayınlanırken kullanılan slogan ise dikkat çekiyor. Muhtemelen yeni kamera Modları ve filtrelerine dikkat çekmek amacıyla, "onu daha da iyi yapan nedir?" sloganı kullanılıyor. 

Whatsapp