Oppo F1 Plus'ın Fc Barcelona Edition Versiyonu Özel Tasarımla Geliyor

Oppo, F1 Plus akıllı telefonun Fc Barcelona Edition versiyonunu sunmaya hazırlanıyor.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Oppo'nun İspanyol futbol kulübü Fc Barcelona ile olan ortaklığı bir kaç gün önce ikinci yılına girdi. Oppo 2015 yılında bu ortaklık anlaşmasının imzalanmasından ardından Oppo R7 Barcelona Edition modelini kullanıcılara sunmuştu. Şirket şimdi de Oppo F1 Plus modelini Fc Barcelona Edition versiyonunu sunmaya hazırlanıyor. 

Bilindiği üzere Oppo F1 Plus modeli Çin pazarında Oppo R9 adıyla satışa sunuluyor. Oppo R9 ya da Oppo F1 Plus (F1 Plus daha genel olarak kullandığı için bu isimle pazarlanması bekleniyor) şimdi Kırmızı ve Gri renk seçenekleri ile sınırlı sayıda raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Henüz duyurusu yapılmayan bu telefonun görselleri ise Çin'de ortaya çıktı. 

Oppo F1 Plus Fc Barcelona Edition akıllı telefonun renkleri dışında arka yüzünde üst tarafta Oppo logosu,  alt tarafta ise Barcelona logosu dikkat çekiyor. Tasarımsal değişikliğin dışında telefonun standart Oppo F1 Plus modeli ile donanım özellikleri açısından da farklı olacağı iddia ediliyor. 

Oppo'nun geçen yılki Barcelona Edition uygulamasında bu yıl herhangi bir değişiklik yapıp yapmayacağı bilinmiyor. Fakat Oppo F1 Plus'ın teknik özelliklerini tekrar hatırlatmamız gerekirse; 1080p çözünürlükte 5.5 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekran, Mediatek'in Helio X10 yonga seti ve 13MP ön kamera ile 16MP arka kamera ikilisi dikkat çeken özellikler olarak karşımıza çıkıyor. 

Oppo F1 Plus Fc Barcelona Edition Versiyonu ne zaman resmi olarak sunulacak henüz bilinmiyor. Fakat görsellerin ortaya çıkmış olması, telefonların hazır olduğunu düşündürüyor ve bu durumda F1 Plus Fc Barcelona Edition modelinin çok yakında raflardaki yerini alacağını söyleyebiliriz. 

Whatsapp