Oppo, bu ay içerisinde bomba duyurularla karşımıza gelecek

Çinli üretici Oppo, bu ay 3 yeni akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirecek.

Çinli Oppo, 2016 ilk çeyrekte sürpriz bir şekilde ön plana çıkarak satış rakamlarını belirgin bir biçimde arttırmış ve global pazarda Samsung, Apple, Huawei'nin ardında dördüncü sırada kendine yer bulmuştu. Firmanın bu başarısının altındaki nedenin de Oppo R9 ve Oppo R9  Plus adındaki akıllı telefon modellerinin olduğu belirtiliyor.

Oppo, yakaladığı bu çıkışı devam ettirmeyi amaçlarken, gelen bilgilere göre çok yakında yeni bazı önemli akıllı telefon modellerinin duyurularını gerçekleştirebilir. İçinde bulunduğumuz Haziran ayı içerisinde Oppo'nun üç yeni akıllı telefon modelini resmi olarak duyuracağı ve bu cihazlardan bir tanesinin de firmanın yeni nesil amiral gemisi olacağı kaydedilmekte.

Oppo'nun yeni 3 akıllı telefonunun görselleri de ortaya çıktı. Ancak üç fotoğrafta da cihazların buzlu fotoğrafları bulunurken, ne yazık ki tasarımları hakkında bu görseller üzerinden bilgi edinmek mümkün değil.

İddialara göre firmanın iki yeni akıllısı yarın düzenlenecek olan bir etkinlikle resmi olarak duyurulacak ve diğer bir model de 6 Haziran'da gün yüzüne çıkacak.

Oppo'nun bu yeni akıllı telefon modellerinden bir tanesinin Oppo Find 9 olduğu iddia edilirken, bu akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Qualcomm'un Snadpragon 820 yonga setinden güç alacak olan cihaz, 6GB sistem belleği içerecek ve ayrıca 128GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak. Firmanın yeni Super VOOC, hızlı şarj teknolojisini de barındıracak olan akıllı telefon Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sisteminden güç alacak.

Whatsapp