OPPO AX5'e ait görüntüler ve özellikler sızdırıldı

Çin merkezli Oppo firmasının geliştirmekte olduğu yeni akıllı telefon modeli AX5'e ait görüntüler ve teknik detaylar kamuoyuna sızdırıldı.

Akıllı telefon üreticisi olan Çin merkezli Oppo firması, yeni modelleriyle birlikte sektörde daha sık adından söz ettirmeyi hedefliyor. Bu bağlamda Tayvan'ın NCC'si ve Endonezya'nın Infocom Media Development sertifikalarına başvuran firma, CPH1851 model numarasıyla birlikte geliştirdiği yeni akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyor.

Cihazın isminin ise Oppo AX5 olması beklenilirken, arka yüzeyinde henüz çözünürlükleri bilinmeyen LED flaş destekli çift kameraya sahip olacağını söyleyelim. Çentikli bir ekran tasarımı üzerinde şekillenecek olan cihazın ön yüzünde ve arka yüzünde bir parmak okuyucusu görülmezken, buda ekrana entegre bir parmak izi sensörü yada yüz tarama teknolojisini içereceği anlamına geliyor.

Cihazın sağ yüzünde güç düğmesi karşımıza çıkarken, sol kısmında ise ses düğmelerinin bulunduğunu belirtelim. USB Type-C ile şarj olacak olan cihazda ses çıkışı olarak ise 3.5 mm kulaklık girişi bulunurken, bunların yanında ise hoparlör ızgarası göze çarpıyor. Cihazla ilgili teknik özellik bilgilerinin kısa süre içerisinde kamuoyuna sızdırılması beklenilirken, çift SIM kart desteğiyle birlikte geleceğinin de sızdırıldığını belirtelim. 

Oppo AX5 isimli cihazın önümüzdeki aya kadar resmi olarak tanıtılması beklenilirken, cihazla ilgili yeni bilgiler geldikçe karşınızda olmaya devam edeceğiz.

Whatsapp