Oppo A5 Özellikleri ve Tasarımı TENAA Üzerinde Onaylandı

TENAA sertifika sürecinde ortaya çıkan Oppo A5'in teknik özellikleri ve tasarımı görselleri ile birlikte doğrulandı.

Birkaç gün önce, Oppo A5 olduğu iddia edilen ve Oppo Realme1 modeline benzer bir telefon internete sızdırılmıştı. Tabi li özellikleri farklı ve Oppo A5, tek yerine çift sensörlü bir arka kamera kurulumuna sahip ve Hindistan'da satışa sunulan Oppo Realme1 gibi uygun bir fiyat etiketine de sahip olmayacak .

Em yeni TENAA listesi, cihaz hakkı da biraz daha fazla bilgi veriyor ve Çin sertifika kurumu üzerinden sertifika başvurusu yapılmış olması, cihazın Çin pazarı için olduğuna işaret ediyor. 

TENAA listesine göre Oppo A5, Qualcomm Snapdragon 450 yonga seti, 3GB veya 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı ile donatılacak. Cihazın 6.2 inç büyüklüğündeki ekranı 720 x 1620 piksel çözünürlük sunuyor. 

Bu liste ayrıca büyük 4,100 mAh bir pil ve 13MP ve 2MP sensörlerden oluşan arkadaki çift kamera kurulumunu da onaylıyor. Ön tarafta ise tek lensli 8MP bir kamera var.

Yukarıdaki görüntüden de görebileceğiniz üzere Oppo A5'in tasarımı Oppo Realme1 modeline oldukça benziyor. Bununla birlikte parmak izi tarayıcı olmadığı için biyometrik kimlik doğrulama için sadece Android yüz tanıma özelliğine sahip olacak. 

Whatsapp