Oppo A3s tüm teknik özellikleri sızdırıldı

Çin merkezli Oppo firması tarafından geliştirilen A3s isimli modele ait teknik özellikler bugün itibariyle kamuoyuna sızdırıldı.

Akıllı telefon üretiminde son dönemlerde adından sıkça söz ettirmeyi başaran Çin merkezli Oppo firması, şık tasarımı, çentikli ekranı ve çift kamerasıyla dikkatleri üzerinde çekecek olan yeni akıllı cep telefonu Oppo A3s modeli üzerinde çalışıyor. Tanıtımı Nisan ayında gerçekleştirilen A3 modeline oldukça benzer bir yapıya sahip olan cihaz, büyük bir batarya ile birlikte geliyor.

6.2 inç genişliğindeki 1520 x 720 piksel çözünürlüğündeki dokunmatik panel üzerinde şekilleneceği belirtilen cihaz 1.8 GHz frekans hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 450 yonga seti üzerinde şekilleniyor. Sızdırılan özelliklere baktığımızda cihazın RAM bellek kapasitesi ile depolama birimi hakkında bilgi verilmezken, grafik anlamındaki gücünü ise Adreno 506 grafik biriminden alacağı belirtiliyor.

Yazılım cephesinde Android Oreo 8.1 işletim sistemi ve ColorOS 5.1 arayüzü üzerinde şekillenen cihazın arka yüzünde 13 MP + 2 MP çözünürlüğündeki çift kamera bulunurken, ana kamera f/2.2 diyafram aralığına ve ikinci kamera ise f / 2.4 diyafram aralığına sahip. Cihazın ön yüzündeki kamera lensi f / 2.2 diyafram aralığına sahip olup 8 MP çözünürlüğündeyken, çift SIM kart desteği ve MicroSD kart yuvasına sahip.

4,230 mAh kapasitesindeki oldukça etkileyici bir bataryaya sahip olduğu söylenilen Oppo A3s microUSB portu üzerinden şarj edilebilirken, cihazın henüz render görsellerine ulaşılmış değil Bakalım Çin'li Oppo firması A3s isimli modelin üzerindeki sır perdesini ne zaman aralayacak.

Whatsapp