Opera Mini için yeni bir güncelleme geldi

Mobil tarayıcı sektörünün en eski isimlerinden birisi olmayı başaran Opera Mini, Android'li cihazlar için yeni güncellemesini yayınlayıp indirmeye sundu.

Google Chrome ardından Android ekosisteminin en çok tercih edilen tarayıcılarından birisi olarak karşımıza çıkan Opera Mini, yeni bir güncelleme aldı. Bu yeni güncelleme ile birlikte tarayıcıya oldukça önemli bir özellik kazandırılırken, güvenlik güncellemeleri ile birlikte tarayıcının artık daha güvenli hale geldiği de belirtiliyor.


Tarayıcının aldığı güncelleme ile birlikte geliştirilen yeni algoritma mobil internet tarayıcılarının bir şey indirmek istediğinde yada yanlış bir reklama tıkladığında karşılarına çıkan sonsuz sekme döngüsünü engelliyor. Bu günümüzdeki kötü niyetli mobil reklamcılarının verdiği reklam özelliklerini göz önüne aldığımızda oldukça önemli bir özellik diyebiliriz.


An itibariyle bu özelliğin sadece belli başlı internet sitelerinde çalıştığını ancak kısa bir süre sonrasında tüm sitelere de uygulanacağını belirtelim. Tarayıcıya Facebook bildirim çubuğu da kazandırılırken, artık Facebook uygulamalarını indirmek zorunda kalmadan profilinizi kolayca takip edebiliyorsunuz.

Whatsapp