OnePlus'ın CEO'su OnePlus 5T'nin Fiyatını Açıkladı

Oneplus CEO'su Pete Lau, duyurusu yaklaşmakta olan akıllı telefon OnePlus 5T'nin fiyatı hakkındaki ilk işareti verdi.

Çin merkezli üretici OnePlus'ın CEO'su Pete Lau, önümüzdeki günlerde resmi olarak duyurulacak olan şirketin yeni akıllı telefonu OnePlus 5T'nin fiyatı hakkı da oldukça ilgi çekici bir ipucu paylaştı. 

Weibo üzerinde bir kullanıcının, bir sonraki OnePlus akıllı telefonu satın almak için 4.000 Yuan'ın yeterli olup olmayacağını sorması üzerine OnePlus CEO'su Pete Lau verdiği cevapta, bu rakamın kesinlikle yeterli olacağını belirtti. Bu da OnePlus 5T'nin en yüksek 600$ fiyat etiketine sahip olacağı anlamına geliyor. Elbette bu açıklama, akıllı telefonun 599$ fiyat etiketine sahip olacağı anlamına gelmiyor ancak bu fiyat seviyesinin beklentiler düzeyinde olduğunu belirtelim. 

OnePlus, oldukça agresif bir fiyat politikası ile akıllı telefon pazarındaki hayatına başlamıştı. Ancak her seferinde yeni OnePlus akıllı telefonlsr bir önceki modelden 70-100$ daha yüksek bir fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Son olarak OnePlus 5, 6GB RAM / 64GB dahili depolama alanına sahip modeli için 479 dolar ve 8GB RAM / 128GB depolama kapasitesi sunan model için de 539 dolar fiyatla satışa sunulmuştu. Belirttiğimiz farklar göz önüne alındığında OnePlus 5T'nin aşağıdaki gibi listelenen fiyat etiketine sahip olacağını tahmin ediyoruz. 

  • 64GB / 6GB RAM model - 540 $ / 550 €/ 3,500 CNY 
  • 128GB / 8GB RAM model - 600 $ / 650 € / 4,000 CNY 

Tabi ki bu bilgiler henüz resmi olarak teyit edilmedi ve hala birer söylentide ibaret. OnePlus 5T hakkındaki tüm detaylar, 16 Kasım tarihinde New York'ta düzenlenecek olan etkinlikte gün yüzüne çıkacak. 

Whatsapp