OnePlus yeni amiral gemisi için güncelleme sunmaya hazırlanıyor

OnePlus 3'ün RAM ve ekran renk yönetimi için yakında bir güncelleme sunulacak.

Çinli firmalar arasında adından söz ettiren firmalardan birisi OnePlus ve bu firma geçtiğimiz günlerde yeni bir akıllı telefonunun duyurusunu gerçekleştirdi. Bu yeni akıllı telefon OnePlus 3 adı ile gelirken, üst düzey donanım özellikleri ile amiral gemisi seviyesinde mücadele edecek.

2014'de firma ilk akıllısı OnePlus One'ı sunmuş ve 2015'de de OnePlus 2 ve OnePlus X adında iki model ile gelmişti. Bu sene ise firma sadece OnePlus 3 ile pazarda yer alacak ve firma her sene bir modele yoğunlaşacağını belirtmişti.

OnePlus 3, satışa sunuldu ve flaş satışlar ile teknoloji meraklıları Çin'de cihazlarına kavuşmaya başladılar. Henüz sunulalı kısa bir süre olmuşken gelen bilgilere göre Carl Pei ve takımı OnePlus 3 için yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyor. Bu güncellemenin bir sRGB modu getireceği ve ayrıca sistem belleği yönetimi için de geliştirme içereceği belirtilmekte.

OnePlus 3 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde Optic AMOLED dokunmatik ekran içeriyor ve sistem belleği 6GB olarak gelirken, dahili veri kapasitesi de 64GB olarak yer alıyor. 

Qualcomm'un dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 yonga setinden güç alıyor. Akıllı telefonun arkasında 16MP kamera yer alıyor ve ön kamerası da 8MP olarak gelmekte. 

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihazın ön yüzünde parmak izi tarayıcısı da bulunmakta.

Whatsapp