OnePlus Yarın, OnePlus 7 ve İlk 5G Telefonunu Sergileyebilir 

OnePlus'ın yarın MWC 2019 kapsamında düzenleyeceği etkinlikte, OnePlus 7 ile birlikte ilk 5G akıllı telefonunu da sergileyeceği iddia ediliyor.

İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen MWC 2019 başladı ve ilk günden itibaren ilgi çekici cihazlar tanıtılmaya başladı. Ancak yine de daha fazla cihaz bekliyoruz ve OnePlus 7 de merakla beklediğimiz cihazlardan biri. Bugün, Çin medyasından gelen haberlere göre OnePlus, yarın OnePlus 7 modelini sergileyebilir. Buna ek olarak, Çinli şirket ilk 5G akıllı telefonunu da sergileyecek ancak OnePlus 7'nin beklenen 5G akıllı telefon olup olmadığını söylemek çok zor. 

Son zamanlarda, OnePlus CEO'su Liu Zuohu, 5G akıllı telefonlarının ve OnePlus 7'nin aynı cihaz olup olmadığından emin olmadığını, bu yüzden bunu doğrulamak için yarın beklemek zorunda olduğumuzu söyledi. Geçtiğimiz günlerde de Slashleaks tarafından OnePlus 7'ye ait olduğu iddia edilen bir canlı görüntü yayınlandı ancak bu görüntü de şirket tarafından doğrulanmadı. 

Yaklaşmakta olan OnePlus 7'nin tüm detayları şu an için henüz belli değil. Bununla birlikte, şimdiye kadar ortaya çıkan, OnePlus 7'nin Xiaomi Mi 9, Lenovo Z5 Pro GT, vivo APEX 2019 gibi rakipleri tarafından da kullanılan, Qualcomm’un en yeni yonga seti, Snapdragon 855 işlemcisi ile geleceğini gösteriyor. OnePlus'ın amiral gemisi cihazları genellikle büyük ilgi gören özelliklere sahip oluyor. Bu yüzden OnePlus 7'nin yarın tanıtılması durumunda çok büyük bir ilgi göreceği kesin gibi görünüyor. 

Bu arada, OnePlus'ın bir tanıtım görseli oldulu iddia edilen bir fotoğrafta, akıllı telefonun 21:9 en-boy oranına dikkat çekiliyor. Ancak söz konusu bu cihazın OnePlus 7 mi olduğu yoksa şirketin ilk 5G akıllı telefonu mu olduğu bilinmiyor. 

Whatsapp