OnePlus X için yeni güncelleme sunuldu

OnePlus, geçtiğimiz sene sunulan modeli OnePlus X için yeni bir güncelleme yayınladı...

Çin'in genç ve önemli akıllı telefon üreticilerinden olan OnePlus, her sene az ve öz sayıda akıllı telefon modeli sunarken, ilk başlarda davetiye usulü ile cihazlarını satması ile adından söz ettirmişti.

OnePlus One, OnePlus 2 ve OnePlus X modelleri ilk başlarda davetiye usulü ile satışa çıkarken, daha sonra normal satış kanallarına geçiş yapmıştı. OnePlus 3 ise firma tarafından bir süre önce pazara sunulurken, bu akıllı telefon ise davetiye ile satışa çıkartılmadı.

Her sene bir model sunan firma geçtiğimiz sene OnePlus X adındaki ikinci bir modeli de sunmuştu. Bu sene firma OnePlus X'in halefinin sunulmayacağını da duyururken, OnePlus X için güncelleme sunmayı da ihmal etmiyor.

Gelen bilgilere göre OnePlus X için yeni bir güncelleme geldi. Ancak merakla beklenen Android 6.0 Marshmallow güncellemesi olmadığını söyleyelim. Oxygen 2.2.2 güncellemesi kamera geliştirmeleri, hata düzeltmeleri ve bazı iyileştirmeler içerirken, dosya büyüklüğü ise 325MB.

OnePlus X akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde AMOLED ekran içerirken, cihaz gücünü ise 2.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 801 yonga setinden alıyor. 

Akıllı telefon 3GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi içeriyor. Ayrıca OnePlus X'in arka yüzünde 13MP kamera bulunurken, ön kamerası da 8MP çözünürlük sunuyor. Batarya ise 2.525mAh olarak konumlandırılmış.

Whatsapp