OnePlus Televizyonları İçin İlk Güncelleme Çıktı

OnePlus tarafından geçtiğimiz haftalarda duyurulan OnePlus marka akıllı televizyonlar bugün itibariyle ilk sistem güncellemelerini almaya başladı.

OnePlus TV Q1 ve OnePlus TV Q1 Pro geçtiğimiz hafta Hindistan'da piyasaya sürüldü ve en dikkat çeken televizyon modelleri arasındaki yerini aldı. Amazon üzerinden de kullanıcılarla buluşan amiral gemisi özelliklere sahip bu akıllı televizyon şimdiden çok sayıda kişiyi kendisine çekmeyi başardı.

Tanıtım sırasında OnePlus tarafından yapılan açıklamalar arasında en dikkat çekeni kuşku yok ki televizyonların üç yıl boyunca güncelleme alacak olmasıydı. Sözünde duracağını şimdiden gösteren şirket bugün itibariyle her iki televizyon modeli içinde ilk sistem güncellemesini göndermeye başladı.

Güncellemeler TV55Q1IN_2.A.01_GLO_14_1909210202 sürüm numarasıyla beraber televizyonlara geliyor. Yaklaşık 813 MB civarında bir boyutu olan bu güncellemeler ile beraber televizyonun genel performansında iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor.

Artık televizyondaki ses efektine göre ışığın değişmesini sağlayan bir özelliğin cihaza eklendiği belirtilirken diğer taraftan genel hata düzeltmeleri yapıldığı belirtiliyor. OnePlus Connect uygulamasındaki uzaktan kumandayı kullanmaya başladığınız zaman artık dokunma geri bildirimi alacaksınız.

OnePlus TV Q1 ve Q1 Pro modelleri 55 inç boyutunda 4K QLED ekran paneliyle beraber geliyordu. Pro modeli 8 hoparlör ünitesine sahip ve 50W ses çıkışına sahipken standart modelde 4 hoparlör yer alıyordu.

Whatsapp