OnePlus Pixel Geekbench'te Ortaya Çıktı

Geekbench, yeni akıllı telefonlar hakkında bilgileri ortaya çıkarmaya devam ediyor. Geekbench üzerinden gelen bilgilere göre OnePlus Pixel Adında yeni bir akıllı telefon geliyor.

Çinli üretici OnePlus'ın önümüzdeki günlerde OnePlus 3T adında yeni bir akıllı telefon duyurusu yapacağını biliniyor. Fakat bugün Geekbench üzerinden gelen bilgiler kafaları biraz karıştırdı.  Zira Geekbench üzerinde listelenen OnePlus Pixel adlı bir telefona ait bilgiler, şirketin 15 Kasım'da tanıtacağı cihazı OnePlus 3T'nin duyurusu yapılacak tek cihaz olmayabileceğine işaret ediyor. 

Bilindiği üzere OnePlus 3T, Snapdragon 821 yonga seti ile duyurulacak ve bu bilgi Qualcomm tarafından da doğrulandı. Bugün Geekbench üzerinden gelen bilgilerde adı ortaya çıkan OnePlus Pixel ise 1.59 gHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemciye sahip Snapdragon 820 MSM 8996 yonga setine ve 6GB RAM belleğe sahip. 

Yeni Snapdragon yonga seti,  OnePlus'ın başarısını artırmak için önemli bir adım olarak görülüyor. Yeni Snapdragon 821 yonga seti, OnePlus 3T'nin Snapdragon 820 yonga setine sahip OnePlus 3'ü göre daha hızlı işlemci ve daha uzun pil ömrü gibi avantajlara sahip olmasını sağlayacak. 

Konuyu dağıtmadan OnePlus Pixel'e  dönersek, bu yeni akıllı telefon yüksek bir skorla Geekbench benchmark üzerinde ortaya çıktı. OnePlus Pixel'in Single-core skoru 2326 puan olurken, multi-core skoru ise 5475 puan düzeyinde geldi. Geekbench üzerinde OnePlus Pixel adıyla ortaya çıkan bu telefonun OnePlus 3T ya da OnePlus 3T'nin farklı bir versiyonu olabileceği iddia ediliyor. 

Son olarak OnePlus Pixel adıyla Geekbench üzerinde listelenen yeni akıllı telefonun Android 7.1 Nougat işletim sistemi ile test edildiğini de belirtelim. 

Whatsapp