OnePlus Nord Artırılmış Gerçeklik Etkinliğini İzleyin

OnePlus Nord resmi olarak artırılmış gerçeklik (AR) etkinliği ile tanıtılacak.

OnePlus Nord akıllı telefon 21 Temmuz tarihinde resmi olarak tanıtılacak. Uzun bir süredir çeşitli sızıntılar ve resmi bilgiler ile oldukça konuşulan OnePlus Nord, yarın TSİ 17:00'da resmi olarak tanıtılacak.

OnePlus Nord canlı yayın etkinliği diğer etkinliklere göre daha farklı gerçekleşecek. Etkinlik OnePlus Nord AR (Artırılmış Gerçeklik) uygulaması üzerinden yayınlanacak. Uygulamayı Android cihazlar için Google Play Store'dan ve iOS cihazlar için App Store'dan indirebilirsiniz.

OnePluz Nord'un bazı teknik özellikleri tanıtımdan önce kesinleşti. Gelen bilgilere göre OnePlus Nord, 90Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekrana sahip olacak. Ekranın üst tarafında ise iki selfie kamerası yer alacak.

OnePlus Nord'un gücünü 5G desteğine sahip Qualcomm'un Snapdragon 765G mobil platformundan alacağı kesinleşti. 6GB RAM ve 128GB dahili hafızaya sahip olacak model 30W hızlı şarj desteği ve 4300mAh batarya kapasitesi ile sunulacak.

OnePlus Nord'un arka tarafında 48MP ana kamera, 16MP ultra geniş kamera ve 5MP derinlik kamerası ve makro sensörü yer alacak. Ön tarafta yer alan çentikte ise son gelen bilgilere göre 32MP ve 8MP şeklinde iki selfie kamerası bulunacak.

Son olarak firmanın CEO'su Pete Lau, OnePlus Nord'un 500 doların altında fiyata sahip olacağını açıkladı. OnePlus Nord'un, Hindistan ve Avrupa pazarlarında satışa sunulacağı ancak ABD'de satışa çıkmayacağı da kesinlik kazandı.

Whatsapp