OnePlus Nord, 21 Temmuz'da Tanıtılabilir

OnePlus Nord'un tanıtım tarihi ortaya çıktı.

OnePlus'ın bir süredir üstünde çalıştığı yeni orta segment akıllı telefon geçtiğimiz günlerde OnePlus Nord ismli ile kesinlik kazandı. OnePlus Nord uygun fiyatı ve sunduğu özellikleri ile yeni OnePlus akıllı telefon serisinin ilk üyesi olacak.

OnePlus Nord'un daha önce OnePlus 8 Lite veya OnePluz Z ismine sahip olacağı ve 10 Temmuz tarihinde tanıtılacağı paylaşılmıştı. Sızıntıları ile tanınan Ishan Agarwal, Twitter üzerinden OnePlus Nord'un 21 Temmuz tarihinde tanıtılacağını işaret eden belgeleri paylaştı.

OnePluz Nord'un bazı teknik özellikleri kesinleşti. Gelen bilgilere göre OnePlus Nord, 90Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekrana sahip olacak. Ekranın üst tarafında ise iki selfie kamerası yer alacak.

OnePlus Nord'un gücünü 5G desteğine sahip Qualcomm'un Snapdragon 765G mobil platformundan alacağı kesinleşti. 6GB RAM ve 128GB dahili hafızaya sahip olacak model 30W hızlı şarj desteği ve 4300mAh batarya kapasitesi ile sunulacak.

OnePlus Nord'un arka tarafında 64MP ana kamera, 16MP ultra geniş kamera ve 2MP derinlik veya makro sensörü yer alması bekleniyor. Ön tarafta yer alan çentikte ise son gelen bilgilere göre 32MP ve 8MP şeklinde iki selfie kamerası bulunacak.

Son olarak firmanın CEO'su Pete Lau, OnePlus Nord'un 500 doların altında fiyata sahip olacağını açıkladı. OnePlus Nord'un, Hindistan ve Avrupa pazarlarında satışa sunulacağı ancak ABD'de satışa çıkmayacağı da kesinlik kazandı.

Whatsapp