OnePlus, MWC 2019 Etkinliği için Davetiye Göndermeye Başladı

Çinli üretici OnePlus, MWC 2019 kapsamında düzenleyeceği etkinlik için basın davetiyeleri göndermeye başladı.

İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenecek olan MWC 2019, Xiaomi, Huawei, LG ve Sony'den gelecek birçok önemli duyuruya sahne olmaya hazırlanıyor. Bu önemli markalar, yeni cihazlarını duyururken, görünüşe göre OnePlus da oyuna katılacak. Şirket, Reimagine adında özel bir etkinlik için davet göndermeye başladı, ancak Barselona'da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak bir akıllı telefon olup olmayacağı konusunda hiçbir detay verilmemiş.

Kaynağa göre davetiyede, “İçeceklerin ve geleceğin tadının bizde olacağı Ultramarinos'ta OnePlus'a katılın” şeklinde bir açıklama bulunuyor. Aslında bu açıklama net bir şekilde, şirketin medya temsilcileri, ortaklar ve sınırlı sayıda misafiri için bir parti verdiği, bu nedenle yeni bir telefonun tanıtılma şansının zayıf olduğu anlamına geliyor. Yine de yeni bir akıllı telefon için bir ön tanıtım yapılabilir. 

OnePlus, ilk başlarda, Snapdragon 855 yonga seti ve 5G teknolojisine sahip bir akıllı telefon sunan ilk şirket olacağını açıkladı, ancak daha sonra bu bilgiyi değiştirdi ve “ilkler arasında” olacağını açıkladı. OnePlus 7'nin bu yılın ilerleyen aylarında ve muhtemelen Nisan Mayıs gibi piyasaya sunulmasını bekliyoruz, ancak 5G özellikli telefon daha yüksek bir fiyat etiketine sahip farklı bir akıllı telefon olacağı için bu cihazın daha erken bir tarihte gün yüzüne çıkma ihtimali bulunuyor.  

Whatsapp