OnePlus, Hayranların Ücret Karşılığında OnePlus 5T Etkinliğine Katılmalarını İzin Verecek

Oneplus, bir ilke imza atarak, yeni amiral gemisinin tanıtım etkinliğine hayranların ücret karşılığı katılımına izin verecek.

Çinli üretici OnePlus, bilindiği üzere yeni akıllı telefonu OnePlus 5T'nin tanıtımına hazırlanıyor. Ancak bugün ortaya çıkan bir bilgi, şirketin bu tanıtım etkinliğinin oldukça ilginç bir etkinlik olacağının ioipuçlarını da veriyor. 

Akıllı telefon tanıtım etkinlikleri genellikle teknoloji gündemini yakından takip eden basın mensupları ile sınırlı olur, ancak OnePlus, akıllı telefonun hayranlarına OnePlus 5T'in tanıtım etkinliğine şahsen katılarak yeni cihazları görmeleri için bir şans veriyor.

OnePlus 5T tanıtım etkinliği, 16 Kasım tarihinde Brooklyn New York'ta yapılacak. Etkinliğe giriş için biletler ise yarından itibaren şirketin etlik için oluşturduğu özel web sayfasından 40$ fiyata satın alınabilecek. Bu arada etkinlik biletlerinin sınırlı sayıda olduğunu da hatırlatalım. 

Bu arada, Razer da Londra'da düzenlediği ve ilk akıllı telefonunu tanıttığı etkinlik için hayranlarına etkinlik katılım bileti satmıştı ve ön siparişe sunulan Razer telefonlar kısa süre içinde tükenmişti. 

16 Kasım tarihinde tanıtımı yapılacak olan OnePlus 5T'nin 6 inç büyüklüğünde 18:9 en-boy oranına sahip ekran, Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti, 6-8GB RAM, 64GB / 128GB dahili depolama ve 20MP çift kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor. Tasarım olmak ise Oneplus 5T ve Oppo R11s'in birbirine oldukça fazla benzer özellikler taşıyacağı iddia ediliyor. 

Whatsapp