OnePlus, geliştirdiği cihazı sunmaktan vazgeçti

OnePlus, görünüşe göre şimdilik sadece akıllı telefon pazarında karşımıza gelecek.

Akıllı telefon pazarının öne çıkan isimleri özellikle son dönemde akıllı saatler sunarken, Apple, Samsung, Motorola, Huawei, LG, Sony gibi firmalar öne çıkan isimler oldular. Sadece pazar bu üreticilerle sınırlı değil ve başka bir çok akıllı telefon üreticisinin de akıllı saat sunmak için çalışmalar yaptıklarına dair bilgiler geliyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi olan OnePlus, oldukça yeni bir firma ve 2014 senesinde ilk modeli OnePlus One'ı sunmuş ve 2015'de de OnePlus 2 ve OnePlus X adında iki farklı model ile pazarda yer almıştı. Firmanın 14 Haziran tarihinde de OnePlus 3 adı ile yeni amiral gemisi akıllısını sunacağı ifade edilmekte.

2014 senesi içerisinde OnePlus'ın akıllı saatine ait olduğu kaydedilen bazı çizimler ve çalışmalar ortaya çıkmıştı. Bu bilgiler üzerinden de OnePlus'ın akıllı saat üzerinde çalıştığı yönünde yorumların ortaya çıkmasına tanık oldu.

OnePlus'ın CEO'su olan Pete Lau, Wall Street Journal'a verdiği bir demeçte, OnePlus'ın tamamen geliştirilmiş akıllı saat projesine sahip olduğunu, ancak bu cihazın üretime sunulmayacağını belirtti. Henüz OnePlus'ın bu kararının arkasında neden ise kesin olarak bilinmemekte. 

OnePlus şu an için sadece uygun fiyatlı üst seviye akıllı telefon modellerine odaklanmayı planlıyor. Firmanın yeni amiral gemisi OnePlus 3 de üst seviye özellikler içerecek ve ayrıca firmanın bu sene için sadece bu model ile sınırlı kalmasını beklemiyoruz. OnePlus 3'ün ardından da yeni duyuru gelebilir.

Whatsapp