OnePlus CEO'su OnePlus 5 için İlk Teaser'ı Yayınladı

OnePlus'ın yeni amiral gemisi akıllı telefonu için ilk teaser şirketin CEO'su tarafından yayınlandı. Bu teaser akıllı telefon duyurusunun yakında olabileceğine işaret ediyor.

OnePlus 5, haklı olarak yaz aylarının en çok merak edilen ve heyecanla beklenen akıllı telefon modellerinden biri oldu. Çin merkezli üretici, yıllardır piyasaya sunduğu "amiral gemisi katili"  akıllı telefonları ile tüketicileri şaşırtmayı başardı ve görünüşe göre bu yıl da aynı başarı tekrarlanacak. 

Daha önceki haberimizde de belirttiğimiz gibi Android OEM üreticisinin bir sonraki amiral gemisi OnePlus 5 adıyla pazara sunulacak. Uzak Doğu kültüründe 4 rakamının telaffuzunun ölümü çağrıştırması ve kötü şans getirdiğine inanılması için şirket de OnePlus 4 yerine OnePlus 3T'nin ardından OnePlus 5 modeline geçiş yapıyor. 

Bu noktada OnePlus CEO'su Pete Lau, OnePlus 5'in ilk teaser görüntüsünü yayınladı. Ne yazık ki, bu resimden cihaz hakkında pek fazla şey söyleyecek mümkün değil, ancak telefonla ilgili sızdırılan bilgi ve sızıntı sayısı arttıkça, önümüzdeki haftalarda OnePlus 5'in duyurulması ihtimali yüksek diyebiliriz. 

Henüz net bir tarih belli değil ancak tahminde bulunmanız gerekirse OnePlus 5'in tanıtımının Haziran ayında yapılmasını ve Temmuz ayından sonraki haftalarda satışa sunulmasını bekliyoruz. Şimdiye kadar elde edilen bilgilerden de bildiğimiz üzere OnePlus 5'in Qualcomm Snapdragon 835 işlemci, çift tarafı kavisli Quad HD ekran ve 3,000 mAh batarya ile gelmesi bekleniyor.

Ayrıca, OnePlus 5, 256GB dahili depolama alanı ile eşleştirilmiş 6GB veya 8GB RAM içerebilir. İlk kez bir OnePlus akıllı telefon çift kamera kurulumuna sahip olabilir.

Whatsapp