OnePlus 8 serisi Nisan ayında tanıtılacak

OnePlus 8 serisi Nisan ortalarında duyurulacak.

OnePlus 8 serisinin çıkış tarihi ve özellikleri bir süredir konuşuluyor. Son gelen haberlere göre OnePlus 8 serisi beklenenden daha erken karşımıza çıkacak.

TechRadar sitesinin firmaya yakın bir kaynaktan aldığı habere göre OnePlus 8 serisi Nisan ayının ikinci haftasında tanıtılacak. Kaynak OnePlus 8 serisinin Nisan ayında global olarak tanıtılacağını aktarıyor. Bu durumda OnePlus 8 serisinin bütün dünya için aynı anda duyurulması bekleniyor.

TechRadar sitesi ayrıca kaynağının piyasaya sürülecek ürünler veya OnePlus 8 serisinin özellikleri hakkında herhangi bir bilgiyi doğrulamadığını aktarıyor.

Diğer sızıntılara göre OnePlus üç model ile karşımıza çıkacak. Bu sene OnePlus 8 ailesine ''Lite'' modelinin eklenmesi bekleniyor. Lite modelinin uygun fiyattan daha çok premium orta segment telefon olarak karşımıza çıkması bekleniyor.

Teknik özelliklere baktığımızda ise OnePlus 8 Lite modelinin 6.4 inç büyüklüğünde delikli ekran ile gelmesi bekleniyor. 90Hz yenileme hızına sahip ekran ile gelecek modelin arka tarafında ise üçlü kamera sistemi yer alacak. OnePlus 8 Lite'ın gücünü MediaTek Dimensity 1000 işlemciden alması beklenirken diğer özellikleri hala net olarak bilinmiyor.

OnePlus 8 ve 8 Pro modellerinin ise aynı tasarım ve benzer özelliklere sahip olması bekleniyor. OnePlus 8'in 6.6 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan 120Hz yenileme hızına sahip ekran ile gelmesi bekleniyor. Arka tarafında OnePlus 7T Pro'da olduğu gibi üçlü kamera sistemi görülüyor.

OnePlus 8 Pro'nun ise daha büyük ve QHD+ çözünürlük sunan 120Hz yenileme hızı sunan ekrana sahip olması bekleniyor. OnePlus 8 Pro'da OnePlus 8'de olduğu gibi gücünü Snapdragon 865 işlemciden alacak. 5G desteği ile bilikte gelecek olan OnePlus 8 Pro'da dörtlü kamera sistemi, daha büyük batarya ve hızlı şarj özellikleri yer alacak.

Son olarak OnePlus cihazlarının kablosuz şarj, suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikaları ile gelebileceği ancak bunun fiyat artışına sebeb olacağı aktarılıyor. OnePlus'ın ayrıca gerçek kablosuz kulaklığını etkinlikte duyurması bekleniyor.

Whatsapp