OnePlus 8 Pro'nun Ekranı 120 Hz Yenileme Hızına Sahip Olacak

OnePlus tarafından önümüzdeki yıl duyurulması beklenen OnePlus 8 serisine ait yeni bilgiler ortaya çıktı.

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, bu yılın Mayıs ayında OnePlus 7 Pro modelini 90 Hz yenileme hızına sahip ekranıyla beraber duyurmuş ve piyasada büyük bir etki yaratmıştı. Ardından OnePlus 7T serisi ile yeni 90 Hz ekran kullanan telefonlarını duyuran şirket öyle görünüyor ki önümüzdeki yıl çıtayı bir üst noktaya taşıyacak.

Çinli şirket daha önceki yaptığı açıklamalarda bundan sonraki cihazlarında en az 90 Hz yenileme hızı kullanacağını belirtirken gelen son raporlar bu açıklamaları doğruluyor. OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro olarak önümüzdeki yıl duyurulması beklenen telefonlardan Pro olan modelde 120 Hz yenileme hızına sahip bir ekran paneli kullanılacağı belirtiliyor.

Daha uygun fiyata sahip olması beklenen OnePlus 8 ( alttaki görsel ) 90 Hz yenileme hızıyla yine birçok amiral gemisinin önünde yer alacak gibi görünüyor. Diğer taraftan OnePlus 8 Pro ( üstteki görsel ) sahip olduğu donanım özellikleriyle her kullanıcıyı kendisine çekecek gibi görünüyor.

Önümüzdeki ay içerisinde düzenlenecek bir etkinlik ile beraber resmi olarak duyurulması beklenen Snapdragon 865 işlemcisini kullanmasına kesin gözüyle bakılan OnePlus 8 serisinin ne yazık ki ülkemizde resmi veya ithalatçı garantili olarak satışa sunulacağını düşünmüyoruz.

Whatsapp