OnePlus 7T'nin Render Görüntüleri Yayınlandı

OnePlus tarafından bu yıl erken bir şekilde tanıtılması beklenen OnePlus 7T ve OnePlus 7T Pro ile ilgili her geçen gün yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde OnePlus TV ile televizyon pazarına giriş yapacağını açıklayan şirketin diğer taraftan duyuracağı iki yeni akıllı telefonu OnePlus 7T ve OnePlus 7T Pro modelleri merakla bekleniyor. Bugün ise iki telefondan OnePlus 7T'nin yeni render görüntüleri ortaya çıktı. 

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan bazı OnePlus 7T Pro olduğu iddia edilen cihaz görsellerinde telefonun mevcut OnePlus 7 Pro ile aynı tasarıma sahip olduğu görülüyordu. Bugün ortaya çıkan OnePlus 7T görselleri de telefonun ön taraftan OnePlus 7 ile aynı olduğunu gözler önüne seriyor. Diğer taraftan arka tasarımının değiştiği görülen OnePlus 7T modelinde üçlü kamera kurulumunun yer aldığını görüyoruz.

Ön tarafta 6,5 inç boyutunda AMOLED ekran paneli ile beraber geleceği iddia edilen telefonun boyutlarının 161,2 x 74,5 x 8,3 mm olacağı söyleniyor. İçerisinde Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemcinin yanı sıra 8 GB RAM ve 256 GB'a kadar depolama alanı barındırması beklenen telefonun yine piyasanın en güçlü telefonlarından bir tanesi olması bekleniyor.

Bu yıl daha erken bir şekilde yeni telefonlarını duyurmak isteyen şirketin Eylül ayı içerisinde Hindistan ve Çin başta olmak üzere iki yeni akıllı telefonunu piyasaya sürmesi bekleniyor. Birçok modelini ithalatçı firma garantili olarak ülkemizde gördüğümüz OnePlus markasının yeni modellerini Türkiye pazarında görüp görmeyeceğimizi şimdilik bilmiyoruz.

Whatsapp