OnePlus 7T Üst Düzey Özelliklerle Beraber Geliyor

OnePlus 7T'nin tanıtılmasına az bir süre kala cihazın tasarımı ve teknik özellikleri ile ilgili heyecan verici yeni bir sızıntı ortaya çıktı.

Amiral gemisi katili sloganıyla piyasayı alt üst eden OnePlus öyle görünüyor ki yeni modelleriyle bu sloganın hakkını vermeye devam edecek. OnePlus 7T ve 7T Pro'nun 26 Eylül’de duyurulacağının ortaya çıkmasının ardından cihazlarla ilgili her geçen gün yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Twitter'da paylaşılan bir açıklamaya göre OnePlus 7T'nin ön tarafında 2K çözünürlüğe sahip 90 Hz yenileme oranı sunan bir Süper AMOLED ekran paneli kullanılacak. Ayrıca bu ekranda OnePlus 7'ye kıyasla daha küçük bir kamera çentiğinin yer alacağı belirtiliyor.

Diğer taraftan gümüş ve mavi renk seçenekleri ile geleceği iddia edilen telefonda üçlü kamera kurulumunun yer alacağı söyleniyor. Bu kameraların 48 MP + 16 MP + 12 MP çözünürlüğe sahip olacağı ve ön kameranın ise 16 MP çözünürlüğe sahip olacağı belirtiliyor.

Sadece donanım tarafında değil aynı zamanda yazılım tarafında da yenilikler ile beraber gelecek olan OnePlus 7T'nin 960 fps desteğine sahip olacağı söyleniyor. Bütün bu üst düzey donanımına 3800 mAh kapasiteli pilden güç sağlayacak olan telefonda 8 / 128 GB ve 8 / 256 GB varyantlarının yer alması bekleniyor.  Şimdilik fiyatı ve hangi pazarlarda satışa sunulacağı bilinmeyen OnePlus 7'nin ithalatçı firma garantili olarak Türkiye pazarına gelip gelmeyeceğini zamanla göreceğiz.

Whatsapp