OnePlus 7T Pro'nun Render Görüntüleri Yayınlandı

Önümüzdeki aylarda duyurulması beklenen OnePlus 7T serisinin merakla beklenen modeli OnePlus 7T Pro'nun McLaren sürümüne ait yeni render görüntüleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan bazı raporlarda Çinli OnePlus şirketinin 26 Eylül'de Hindistan'da düzenleyeceği bir etkinlik ile yeni akıllı telefonları OnePlus 7T ve OnePlus 7T Pro'yu duyuracağı belirtilmişti. OnePlus 7T'nin özelliklerinin sızdırılmasının ardından bugün OnePlus 7T Pro'nun yeni render görüntüleri sızdırıldı.

Render görüntüleri ilk bakışta OnePlus 7 Pro ile 7T Pro'nun aynı tasarıma sahip olduğunu gözler önüne seriyor. Diğer taraftan şirketin daha önce OnePlus 6T ile piyasaya sürdüğü McLaren özel varyantını bu yıl OnePlus 7T Pro ile devam ettireceğini görüyoruz.

Daha önceki OnePlus 7T ve OnePlus 7T Pro sızıntılarında arka tarafta dairesel bir kamera kurulumu dikkatleri üzerine çekiyordu. Bugün ortaya çıkan render görüntülerinde ise 7T Pro'nun bir önceki model ile aynı tasarıma sahip olduğu görülüyor.

OnePlus 7T Pro'nun Snapdragon 855 Plus işlemci, 4080 mAh kapasiteli pil, 8 / 12 GB RAM ve üçlü kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor. McLaren varyantının ise 12 / 256 GB olarak piyasaya sürüleceği düşünülüyor. Bu özel sürümün şimdiden normal varyanta göre daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olacağını söyleyebiliriz. Google ile aynı anda Android 10 güncellemesini dağıtmayı planlayan OnePlus belkide bir sürpriz yaparak OnePlus 7T serisini kutudan Android 10 işletim sistemi ile beraber çıkarır.

Whatsapp