OnePlus 7'nin Render Görüntüleri Göz Kamaştırıyor

Çinli şirket OnePlus yakın zamanda yeni amiral gemisi modeli OnePlus 7'yi duyurmaya hazırlanıyor. Şirketin yeni cihazı duyurulmadan önce render görüntülerinde ortaya çıktı

Yılın ikinci yarısında resmi olarak duyurulması beklenen OnePlus 7 Çinli şirketin yeni amiral gemisi modeli olacak. Snapdragon 855 ve üçlü kamera sistemi gibi üst düzey özelliklere sahip olmasına kesin gözüyle bakılan cihazın şimdiden en net render görüntüleri paylaşıldı.

Geçtiğimiz aylarda OnePlus 7 olduğu iddia edilen çerçevesiz ekrana sahip bir cihazın canlı görüntüleri Weibo üzerinde paylaşılmıştı. Şimdi ise o cihaza benzer bir telefonun render görüntüleri paylaşıldı. Görüntülerde telefonun ön kamerasının kasa içerisinden çıktığını görüyoruz. Daha önce Vivo'nun bu tarz tasarıma sahip akıllı telefon modellerini piyasaya sürdüğünü görmüştük.

Daha önceki sızıntılar ve yeni render görüntülerinden yola çıkarak OnePlus 7'nin ön tarafta oldukça yüksek bir ekran kasa oranı ile geleceğini söyleyebiliriz. Vivo, Oppo ve OnePlus firmalarının kardeş firmalar olduğu göz önüne alınırsa benzer tasarımda cihazları görmeye devam etmemiz gayet normal bir durum olacaktır. Ön tarafta 6.5 inç boyutunda AMOLED ekran paneline sahip olacağı söylenen cihazda ayrıca OnePlus 6T'de gördüğümüz ekran içi parmak izi okuyucusu da bulunacak.

Arka tarafta dikey olarak kasanın ortasına yerleştirilmiş üçlü kamera sistemi dikkat çekerken aynı zamanda kameraların altında da bir LED flaş ve OnePlus logosunun yer aldığını görüyoruz. Hem önde hemde arka tarafta sade ve şık bir tasarıma sahip olan OnePlus 7'nin şimdilik detaylı özellikleri bilinmese de telefonun üst seviye özellikler ile kullanıcıların gönlünü fethedeceğini söyleyebiliriz. 

Whatsapp