OnePlus 7, Yeni Görüntüleri ile Karşımızda 

OnePlus'ın heyecanla beklenen amiral gemisi OnePlus 7'ye ait olduğu iddia edilen canlı görüntüsü ve 360 derece videosu internete sızdırıldı.

Çinli üretici OnePlus'ın yaklaşan amiral gemisi OnePlus 7 ile ilgili şimdiye kadar bazı bilgiler ortaya çıktı ancak akıllı telefon ilk defa gerçek hayatta çekilmiş bir fotoğrafı ile karşımızda. Öncelikle, akıllı telefonu tüm açılardan gösteren 360 derece bir videosu ortaya çıktı ve hemen ardından da gerçek hayatta çekilmiş OnePlus 7'ye ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf paylaşıldı. 

https://www.youtube.com/watch?v=is3-pXlrTyw

@Onleaks tarafından paylaşılan 360 derecelik görüntüleri, akıllı telefonu her açıdan gösteriyor. Akıllı telefonun, pop-up selfie kameraya sahip olacağı öngörülüyor ve bu sayede cihaz uçtan uca çerçevesiz tam ekran görüntü sunuyor. Arka taraftaki kamera ünitesi üçüncü bir lense sahip ancak sensörün detayları bilinmiyor. 

Tasarımın geri kalanı, son iki OnePlus cihazıyla aynı çizgide görünüyor, bu yüzden tasarım anlamında çok büyük değişiklikler bekleyenler için hayal kırıklığı olabilir. Ve, Weibo üzerinde ortaya çıkan canlı fotoğrafa gelince. Fotoğraf gerçek gibi görünüyor, ancak bu bilgilerin hiçbiri onaylanmadığından, bu cihazın gerçekten OnePlus 7 olup olmadığını söylemek için çok erken. 

Bildiğimiz kadarıyla, OnePlus'ın kardeş firması Vivo’nun da benzer bir tasarıma sahip Vivo V15 Pro akıllı telefonu bulunuyor. Bu nedenle görüntüdeki akıllı telefonun Vivo V15 Pro olma ihtimali de bulunuyor. 

Whatsapp