Oneplus 7 Pro Posteri İnternete Sızdırıldı

Oneplus'ın heyecanla beklenen yeni akıllı telefonu olacak Oneplus 7 Pro'nun posteri internete sızdırıldı.

Birkaç gün önce ortaya çıkan yeni bir sızıntıya göre Oneplus'ın yeni akıllı telefonu Oneplus 7'nin üç farklı versiyona sahip olacağı iddia ediliyordu. Bu cihazlarım Oneplus 7 , Oneplus 7 Pro ve OnePlus 7 Pro 5G adını alacağı belirtiliyor. Bununla birlikte sonuncu modelin Oneplus 7 5G adını alacağı da gelen bilgiler arasında. Şimdi ise yaklaşmakta olan cihazla ilgili ilginç bir sır daha ortaya çıkaran yeni bir poster internette ortaya çıktı.

Oneplus 7 ile ilgili olarak ortaya çıkan sızıntı şimdiye kadarki en açıklayıcı olmasa da, geçen hafta başlarında ortaya çıkan sızıntıyla tam olarak örtüşen bir bilgiyi ortaya koyuyor ve bu, şirketin bir OnePlus 7 Pro modeli sunacağını doğruluyor. Sızan postere göre, OnePlus 7 Pro, “Go Beyond Speed” sloganı ile piyasaya sunulacak ve yine OnePlus 6 ve OnePlus 6T gibi önceki modellerdeki “The Speed You Need” ve “Unlock The Speed” sloganları gibi hızı öne çıkaran sloganla pazarlanacak. Posterde ayrıca cihazın kamerasını anlatan bazı metinler de var ve bunun nedeni, hem arka hem de ön kameranın yaklaşmakta olan cihazın önemli satış noktalarından olması.

Bu görüntüyü internete sızdıran Ishan Agarwal, sonrasında Oneplus 7'nin 14 Mayıs tarihinde küresel olarak piyasaya sürüleceğini doğrulayabileceğini açıkladı. Bilindiği üzere, OnePlus 7'nin 48MP + 16MP + 8MP üçlü arka kamera kurulumu, kavisli 6.67 inç Süper Optik AMOLED ekran, Snapdragon 855 yonga seti, 8GB RAM, 256GB dahili depolama alanı ve elbette en son Google Android işletim sistemi ile birlikte gelmesi bekleniyor. 

Whatsapp