OnePlus 7 Pro İçin OxygenOS 9.5.8 Güncellemesi Yayınlandı

Çinli OnePlus bugün itibariyle en güçlü cihazı olan OnePlus 7 Pro için OxygenOS 9.5.8 sürümünü dağıtmaya başladı.

Dağıttığı sistem güncellemeleri ile adından sıkça söz ettiren firmalardan biri olan OnePlus daha geçtiğimiz haftalarda OxygenOS 9.5.7 sürümünü dağıtmıştı fakat bugün itibariyle şirket yeni OxygenOS 9.5.8 güncellemesini dağıtmaya başladığını açıkladı.

Daha fazla hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesini OnePlus 7 Pro için getiren bu güncelleme şimdiden milyonlarca kullanıcıya ulaşmış gibi görünüyor. Eğer sizde OnePlus 7 Pro kullanıyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek OxygenOS 9.5.8 güncellemesini indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yeni güncelleme ile beraber Tip C kulaklıklar ile ilgili uyumluluk, Mayıs 2019 tarihli yeni güvenlik yaması ve cihazın genel ses kalitesinde birtakım iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor. Whatsapp üzerinden yapılan sesli görüşmelerde ortaya çıkan bazı yankılanma sorunlarının da bu güncelleme ile giderildiği belirtiliyor.

OxygenOS 9.5.8 Güncelleme Değişiklik Listesi


  • Ekranın dokunma hassasiyeti iyileştirildi
  • Farklı üreticilerin Tip C Tipi kulaklıkları için uyumluluk düzenlemesi yapıldı
  • Android güvenlik yaması Mayıs 2019 olarak güncellendi
  • Genel hata düzeltmeleri ve geliştirmeler yapıldı
  • Ses kalitesinde iyileştirmeler yapıldı
  • Ekran kapalı iken gelen çağrı sebebiyle kameranın kendi kendine açılma sorunu düzeltildi

 

Aslında bu hataların bir önceki güncellemede düzeltilmiş olması gerekiyordu fakat şirket bu hataları yeni güncelleme ile düzeltmeyi tercih etmiş gibi görünüyor. Şuanda ülkemizde resmi olarak satılmayan OnePlus 7 Pro'nun diğer eski OnePlus modellerine benzer şekilde ithalatçı firmalar tarafından satışa sunulup sunulmayacağı şimdilik bilinmiyor. 

Whatsapp