OnePlus 7 Pro İçin İlk Sistem Güncellemesi Yayınlandı

Çinli OnePlus firmasının geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni amiral gemisi OnePlus 7 Pro için ilk sistem güncellemesi OTA üzerinden yayınlandı.

Çerçevesiz tasarımlı 90 Hz ekranlı ön panel, Snapdragon 855 işlemi, stereo ses sistemi ve çok daha fazlasını içerisinde barındıran yılın dikkat çeken telefonu OnePlus 7 Pro geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtıldı. Tanıtılmasının üzerinden birkaç gün geçmiş olmasına karşın OxygenOS 9.5.2 sürüm numaralı yeni bir güncelleme almaya başlayan cihaz şimdiden kullanıcıları memnun etmeye başladı.

Dağıtılan yeni OnePlus 7 Pro güncellemesi, cihazın sahip olduğu Fluid AMOLED ekran ile ilgili birtakım iyileştirmeler içeriyor. Telefonu düşük parlaklıkta kullanırken gözlerinizin yorulmasını engelleyen bazı düzenlemelerin yapıldığı belirtiliyor. Bu özelliğe ayarlar menüsünden OnePlus Laboratuvar içerisinden ulaşabilirsiniz.

Yaklaşık 125 MB civarında bir boyuta sahip olan yeni OnePlus 7 Pro güncellemesi Fnatic oyun modu ile oyun keyfinizi arttırmayı amaçlıyor. Yeni oyun modu özellikleri ile oyun sırasında başkalarının sizi rahatsız etmesini engelleyebilirsiniz. Ekranıyla ön plana çıkan cihaz son güncelleme ile artık daha akıcı bir kaydırma deneyimi sunacak gibi görünüyor.

Nisan 2019 tarihli en yeni güvenlik yamalarından birini cihaza getiren bu güncelleme şuanda Avrupa dahil bütün OxygenOS yüklü OnePlus 7 Pro modelleri için dağıtılmaya başladı. Eğer sizde ülkemizde OnePlus 7 Pro kullanıyorsanız telefonunuzun sistem güncellemeleri menüsüne girerek en yeni güncellemeyi kontrol edebilir ve cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Whatsapp