OnePlus 7 Pro Ağustos Ayı Güncellemesini Almaya Başladı

OnePlus 7 Pro amiral gemisi için Ağustos 2019 tarihli en güncel güvenlik yaması bulunan yeni bir sistem güncellemesi OxygenOS 9.5.11 sürümü ile beraber dağıtılmaya başlandı.

OnePlus 7 Pro için OxygenOS 9.5.11 yazılım sürümüne sahip yeni bir sistem güncellemesi dağıtılmaya başlandı. Bu kapsamda Ağustos 2019 tarihli en güncel güvenlik yamasını almaya başlayan cihaz aynı zamanda birçok hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesine de sahip olacak.

Kademeli bir şekilde bütün cihazlar için dağıtılan OnePlus 7 Pro Ağustos ayı güncellemesi otomatik parlaklık, oyunlardaki dokunmatik hassasiyeti ve telefon görüşmesi sırasında ortaya çıkan yanlış dokunmalar ile ilgili birçok iyileştirme içeriyor. Ülkemizde şuanda resmi olarak satılmayan fakat yurt dışından getirilerek satılan OnePlus 7 Pro kullanıyorsanız sizde ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek en güncel sürümü cihazınıza indirebilirsiniz.

Google tarafından geliştirilen Android 10 Q işletim sistemini cihazlarına dağıtacak olan ilk şirketler arasında yer alan OnePlus bildiğiniz üzere OnePlus 6 ve OnePlus 7 serisi için halihazırda Android Q beta programını sunuyor.

Bu program sayesinde kullanıcılar dilerse en güncel işletim sistemini cihazlarında deneyerek firmaya geri bildirimde bulunabiliyor. OnePlus 5 ve OnePlus 5T içinde dağıtılacağı söylenen Android Q işletim sistemi güncellemesinin firma tarafından bu modellere tam olarak ne zaman dağıtılacağı henüz bilinmiyor.

Whatsapp