OnePlus 7 Pro 5G İçin Android 10 Güncellemesi 2020'de Dağıtılacak

OnePlus tarafından yapılan son açıklamaya göre şirketin ilk 5G destekli telefonu olan OnePlus 7 Pro 5G için Android 10 güncellemesi önümüzdeki yıl içerisinde dağıtılacak.

OnePlus bildiğiniz üzere Google ile aynı anda OnePlus 7 serisi cihazlarına Android 10 güncellemesini beta olarak yayınlamış ve kısa bir sürenin ardından kararlı sürüm olarak yayınlayarak bu konuda müşterilerini bir hayli memnun etmişti.

İlginç bir şekilde bu güncellemelerden nasibini halen alamamış olan önemli bir model daha bulunuyor. Şirketin belkide piyasada pek görmediğimiz fakat 5G desteğine sahip ilk akıllı telefonu olan OnePlus 7 Pro 5G henüz Android 10 güncellemesini alamadı. Bu konuyla ilgili olarak şirketin önemli isimlerinden biri olan Pete Lau yaptığı son açıklamada bu cihazın önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde Android 10 güncellemesini alacağını belirtti.

Pete Lau yaptığı açıklamada 5G desteği sebebiyle yeni yazılımın çok daha fazla iyileştirme ve teste ihtiyaç duyduğunu belirtiyor. Bu sebeple OnePlus 7 Pro 5G kullanıcılarının güncellemeyi diğer modellere kıyasla daha geç alacağı belirtiliyor.

Yazılım konusunda her zaman kullanıcılarını memnun etmeyi başaran Çinli şirketin 5G modelinde de en iyi deneyimi sunmak için yoğun bir şekilde çalıştığı belirtiliyor. Halihazırda OnePlus 7T serisini kutudan Andrid 10 işletim sistemiyle beraber çıkartan şirket bu konuda ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Whatsapp