OnePlus 7 Olduğu İddia Edilen Gizemli Bir Cihaz Sızdırıldı

OnePlus yetkililerinin bulunduğu bir toplantıdan çekilen görüntülerde OnePlus 7 olduğu iddia edilen gizemli bir cihazın varlığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aylarda duyurulan OnePlus 6T şirketin ABD'de operatörler tarafından satışa sunulan ilk cihazı olarak karşımıza çıkmıştı. Kullanıcılar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan cihazın ardından şirket hız kesmeden bir sonraki amiral gemisi modelini geliştirmek için kolları sıvamıştı. Şimdi ise önümüzdeki yılın ilk 5G destekli cihazlarından bir tanesini duyurmaya hazırlanan OnePlus'ın düzenlediği bir toplantıda yer alan gizemli bir cihazın görselleri ortaya çıktı.

Sızdırılan fotoğraf ilk bakışta şirketin genel merkezinde yapılan bir toplantı sırasında çekilmiş gibi görünüyor. Fotoğrafta şirketin CEO koltuğunda oturan Pete Lau'nun söz konusu prototipin bilgilerini içeren bir ürün tanıtım sayfasını gösterdiği görülüyor. Diğer taraftan masada oturan kişinin elinde bu gizemli cihazın beyaz renkli bir varyantı yer alırken masada ve ekranda ise cihazın kırmızı renkli bir varyantı yer alıyor.

Fotoğrafta yer alan cihazın şuan için tasarım aşamasında olduğu iddia ediliyor. Yani OnePlus 7 olduğu düşünülen bu cihazın gerçekten piyasaya çıktığında çok daha farklı bir tasarıma sahip olma ihtimali bulunuyor. Eğer cihaz bu tasarım ile gelecekse arka tarafta çift kamera kurulumu yerine daha fazla kamera sensörünün kullanılma ihtimalinin bir hayli yüksek olduğunu söylememiz gerekiyor.

OnePlus 7 olduğu iddia edilen cihazın arka tasarımı ilk bakışta Lumia 1020 ve Motorola cihazlarını andırıyor gibi görünse de şirketin kendisine has bir tasarımı kullanacağını düşünüyoruz.

Şimdilik 5G desteğine sahip ilk OnePlus cihazının fotoğrafta yer alan cihaz olup olmayacağı şuan için bilinmiyor. En azından OnePlus'ın önümüzdeki yılın başlarında 5G destekli bir akıllı telefon modelini piyasaya süreceğini kesin olarak söyleyebiliriz.

Whatsapp