OnePlus 7 İçin OxygenOS 9.5.6 Güncellemesi Dağıtılmaya Başlandı

OnePlus 7 için dün itibariyle OTA üzerinden içerisinde yeni güvenlik yaması bulunan OxygenOS 9.5.6 güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

OnePlus 7 son zamanlarda en çok güncelleme alan cihazlara arasında yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda OLED ekranlar için DC Dimming ve Fnatic Mod yeniliklerini içeren güncelleme alan cihaz şimdide en yeni Android güvenlik yaması için yeni bir sistem güncellemesi almaya başladı.

OxygenOS 9.5.6 sürümü ile beraber OTA üzerinden bütün OnePlus 7 kullanıcılarına dağıtılan bu güncelleme yaklaşık 118 MB civarında bir boyut sahip olacak. İçerisinde Haziran 2019 tarihli en yeni Android güvenlik yamasının yanı sıra genel hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri barındıran bu güncellemeyi yüklemenizi öneriyoruz.

OnePlus 7 OxygenOS 9.5.6 Değişiklik Lisetsi


  • Android güvenlik yaması Haziran 2019 olarak güncellendi
  • Otomatik parlaklık hassasiyeti iyileştirildi
  • Genel hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri yapıldı
  • Ses kalitesi iyileştirildi
  • Fotoğraf kalitesi iyileştirildi

Güncelleme şu anda kademeli olarak bütün kullanıcılara dağıtılmaya başlandı. O sebeple sizin cihazınıza güncellemenin ulaşmamış olma ihtimali de bulunuyor. Siz yinede cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek en güncel sürümün cihazınıza gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Whatsapp