OnePlus 7 Görüntüleri, Çentikli Ekranı Doğruladı

Oneplus'ın bu yıl piyasaya sunacağı iki amiral gemisinden biri olan OnePlus 7'nin çentikli ekrana sahip olacağı doğrulandı.

Oneplus, önümüzdeki hafta yeni akıllı telefon modellerini tanıtacak ancak Oneplus 7 Pro'nun sürekli gündemi meşgul etmesi nedeni ile standart Oneplus 7 modeli hakkında çok fazla detay gündeme gelmedi. Peki, bugün ne değişti? 

OnePlus 7'yi OnePlus 6T ile hemen hemen aynı tasarıma sahip olduğunu gösteren resmi görünümlü resimler, bugün internete sızdırıldı. Aslında, sızdırılan bu görüntülere göre ön tarafın tasarımı küçük bir ayrıntı haricinde Oneplus 6T ile tamamen aynı görünüyor. O küçük ayrıntı da 3.5 mm kulaklık girişi oluyor. 

Görüntülerden, kulaklık ızgarasının öncekinden biraz daha geniş göründüğünü görebilirsiniz; bu, OnePlus 7'nin OnePlus hayranları tarafından uzun zamandır beklenen bir özellik olan stereo hoparlörler ile geleceği anlamına gelebilir. 

Arka kısımda da bazı küçük değişiklikler var. Örneğin, LED flaş dairesel bir form almış ve kamera modülü ile tek bir çerçevede toplanmış. Aslına bakarsanız, değişikliklerin büyük çoğunluğu, donanım özellikleri tarafında olacak gibi görünüyor. 

Whatsapp