OnePlus 7, Bir Mağazanın Sitesinde, Görüntü ve Özellikleriyle Listelendi

OnePlus'ın merakla beklenen amiral gemisine alt tüm detaylar, bir perakende mağazasının web sitesinde listelendi.

OnePlus 7'nin piyasaya çıkması için hala biraz daha zamana ihtiyacı var, ancak 2019 OnePlus amiral gemisi ile ilgili detaylar gelmeye başladı bile. Geçtiğimiz günlerde bazı görüntüleri ortaya çıkan OnePlus 7'nin tasarımı hemen hemen belli olmuştu. Bugün de bir perakendecinin web sitesinde listelenen cihaz hakkında daha fazla detay belli oldu. 

OnePlus 7, görüntü ve teknik özellikleri ile Giztop üzerinde listelendi. Görüntü, akıllı telefonun sadece daha ince çerçevelere sahip ön tarafını gösteriyor. Genel tasarım, daha önce sızdırılmış görüntülerdeki tasarımla uyumlu görünüyor, ancak görüntüler arasında bir tutarsızlık var. Önceki görüntüde, güç tuşuyla soldaki ses tuşu ve sağda profil tuşu bulunuyordu, ancak bugünkü görüntüde sağda yalnızca güç tuşu bulunuyor. 

Ayrıca, soldaki ses tuşları da ayrılmış görünüyor. Bu nedenle, bu hafta başında @Onleaks tarafından paylaşılan görüntüler daha inandırıcı görünüyor. 

Perakendeci ayrıca, OnePlus 7'nin Snapdragon 855 yonga seti, 12 GB'a kadar RAM ve Android Pie tabanlı OxygenOS içeren özelliklerini de listeliyor. Akıllı telefon 6.5 inçlik AMOLED ekrana sahip ve arkasında 48 MP, 20 MP ve 16 MP sensörlerden oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip. Görüntülü görüşme ve selfie çekimleri için 16MP pop-up selfie kamerası olacak. 

OnePlus 7, 4.000 mAh bataryadan güç alacak ve 256GB dahili depolama alanı sunacak. Ancak listenin bir bölümünde, pilin 44W Dash Şarjı desteklediği, bir bölümünde ise Oppo akıllı telefonlarda kullanılan VOOC Hızlı Şarjı'nı desteklediğini belirtmekte fayda var.

Whatsapp