OnePlus 6T'nin Mor Rengi Resmi Olarak Duyuruldu

OnePlus, amiral gemisi OnePlus 6T için Şimşek Moru renk seçeneğini resmi olarak açıkladı.

Son olarak dün ortaya çıkan sızıntıların ardından, Çin merkezli şirket OnePlus, Parlak Siyah ve Geceyarısı Siyahı renk seçeneklerine ek olarak Şimşek Moru renk seçeneğini bugün Çin'de resmi olarak duyurdu. Şimşek Moru, degrade kaplamaya sahip ve cihaza şık bir görünüm ve his katmak için beş farklı katmanlı buzlu cam tabakası üzerine uygulanmış. Geceyarısı Siyahı renk seçeneğine benzer şekilde, Şimşek Moru da, telefona ışık yansıdığında, ince bir S-şekilli çizgi oluşması için film üzerinde bir pürüzlü dokuya sahip.

Ön tarafta, % 86 ekran-gövde oranına sahip 6.41 inçlik Optik AMOLED ekran, 8 GB'a kadar RAM'e sahip Snapdragon 845 Mobil Platformu, 16 megapiksel ana kamera ve 20 megapiksel ikincil kameralı arka kamera kurulumu, ön tarafında 16 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX 371 sensörü, ekran üzeri parmak izi sensörü ve 3.700 mAh batarya ile daha parlak, daha canlı görüntüler elde etmek için gece manzaralarını tanıyan Nightscape modu gibi diğer tüm özellikler aynı kalıyor.

OnePlus 6T Şimşek Mor renk seçeneği sadece 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı versiyonu ile geliyor ve Çin'de 3.599 yuan (519 $) fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Yeni renk seçeneğinin başta Hindistan olmak üzere uluslararası pazarlarda da önümüzdeki haftalarda satışa sunulması bekleniyor.

Whatsapp