OnePlus 6T'nin Hindistan'daki Tanıtım Tarihi Belli Oldu

OnePlus 6T'nin tanıtılmasına sayılı günler kala firmanın Hindistan'da düzenleyeceği etkinlik için gönderdiği davetiyelerin fotoğrafı ortaya çıktı.

Son sızıntılar ve raporlar OnePlus 6T'nin 17 Ekim'de Çin’de resmi olarak tanıtılacağını gösteriyordu. OnePlus bu iddiaları henüz doğrulamasa da şirkete ait bir davetiye görseli cihazın gerçekten de 17 Ekim'de duyurulacağını gösteriyor.

Bugün Hindistan'da ortaya çıkan bir görsel OnePlus 6T tanıtım etkinliğinin 17 Ekim'de yapılacağını gösteriyor. Davetiye üzerinde “Hızın Kilidini Aç” yazan bir slogan yer alırken cihazın genel ölçülerini tarif eden bir cihaz görseli de kağıda basılmış gibi görünüyor. Bu davetiyenin şirketin dağıttığı resmi davetiyelerden bir tanesi olduğu belirtiliyor.

Firmanın OnePlus 6T tanıtımını 16 Ekim'de yapacağı düşünülüyor. Ertesi gün ise Çin ve Hindistan gibi diğer birçok pazarda cihazın tanıtımının yapılması planlanıyor. Elbette bu tarihlerde bir değişiklik olup olmayacağını şuan için bilemiyoruz.

Önceden ortaya çıkan raporlardan yola çıkarak OnePlus 6T'nin ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ve su damlası adı verilen ufak çentikli bir tasarıma sahip olacağını söyleyebiliriz. Şuanda ülkemizde ithalatçı firma garantisi ile satılan OnePlus cihazlarının ilerleyen yıllarda resmi olarak ülkemizde satışa sunulması bekleniyor. OnePlus 6 ve daha önceki OnePlus cihazlarına benzer şekilde OnePlus 6T modelinin de piyasaya çıktıktan kısa bir süre sonra ülkemizde ithalatçı firma garantisi ile beraber satışa sunulmasını bekliyoruz.

Whatsapp