OnePlus 6T'nin Ekran İçi Parmak İzi Tarayıcısı Resmi Olarak Doğrulandı

OnePlus'ın yaklaşan akıllı telefonu OnePlus 6T, ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip olacak.

Duyurusu yaklaşan amiral gemisi OnePlus 6T'nin ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip olacağı kesinleşti. Bu bilgi, şirket tarafından akıllı telefonun kilit ekranı ekran görüntüsünün paylaşılması ile ortaya çıktı. Bu arada Yüz Tanıma kilidi de kullanılmaya devam ediyor ve kullanıcılar, hangi yöntemin kendilerine daha uygun olduğunu seçebilecekler. 

Sadece bu kadar da değil. Ekran üzerindeki tarihi kontrol ederseniz, 16 Ekim tarihine ayarlı olduğunu görürsünüz. Bu tarih, OnePlus 6T'nin tanıtım tarihi olabilir. 

Ekran panelinin arkasına parmak izi tarayıcı sensörü eklenmesi, OnePlus 6T'yi daha kalın yapacaktır. Bu en fazla 0.45mm daha fazla kalınlık demek ancak OnePlus, bunu minimize ermek için cihaz bileşenlerini tekrar düzenleyecektir. 

OnePlus 6T'ye ait olduğu iddia edilen perakende satış kutusunun görüntüleri, OnePlus 6T'nin ekran içi parmak izi tarayıcı ve su damlası tasarımlı çentiğe sahip olacağını ortaya koymuştu. Bu da, OnePlus 6T tasarımının Oppo R17 baz alınarak geliştirileceğine işaret ediyor. 

Whatsapp