OnePlus 6T'nin Batarya Kapasitesi Doğrulandı 

OnePlus 6T'nin batarya kapasitesi, internete sızdırılan batarya görüntüsü üzerinden doğrulandı.

OnePlus hayranları tarafından heyecanla beklenen OnePlus 6T, yaklaşık üç hafta sonra piyasaya çıkacak. Ancak, internete sızdırılan cad tabanlı görselleri üzerinden akıllı telefonun tasarımı hakkında ve sahip olacağı ekran üzeri parmak izi tarayıcı ile ilgili birçok detayı zaten biliyoruz. 

Yeni akıllı telefonun önceki modellerde olduğu gibi Dash Charge'a sahip olacağı çok açık, şimdi ise batarya üzerindeki etiketin görselini internete sızdırılması sayesinde pil kapasitesini de biliyoruz. OnePlus 6T, 3.700 mAh kapasiteli bataryası ile OnePlus 6'dan %10 daha büyük bir bataryaya sahip olacak. 

Bu bilgi, Çin sosyal medya platformu Weibo üzerindeki bir sızıntıdan alındı. Buna göre OnePlus 6T bataryasının, tipik kapasitesinin 3.700 mAh olacağı, ancak nominal değerinin 3,610 mAh olduğu söyleniyor. Oppo ve OnePlus, aynı şirketler grubunun birer parçası olsa da OnePlus 6T'nin Oppo Find X'te yer alan 50W SuperVOOC Flash Charge yerine, normal Dash Charge hızlı şarj teknolojisini kullanacağı tahmin ediliyor. 

OnePlus 6T'nin iddia edilen diğer teknik özellikleri arasında ise Qualcomm'un Snapdragon 845 yonga seti, 6GB / 8GB RAM, 64GB / 128GB dahili depolama alanı, 16MP + 20MP çift arka kamera kurulumu ve Android 9.0 Pie işletim sistemi bulunuyor. OnePlus 6T'nin 17 Ekim tarihinde resmi olarak duyurulması bekleniyor. 

Whatsapp