OnePlus 6T'nin Avrupa Fiyatı, Tasarımı ve Teknik Özellikleri, Perakende Listesi Üzerinden Doğrulandı

OnePlus 6T ile ilgili tüm detaylar, akıllı telefonun Avrupa'da bir perakendeci sitesinde listelenmesi ile ortaya çıktı.

OnePlus 6T'nin resmi duyurusuna bir haftadan daha kısa bir süre kala, akıllı telefon büyük bir Alman perakende sitesi üzerinde listelendi. 

Söz konusu liste, daha önce de belirttiğimiz gibi OnePlus’ın bir sonraki amiral gemisinin, ekran içi parmak izi tarayıcısı içeren ve 2340 x 1080 piksel çözünürlük ve 402ppi piksel yoğunluğuna sahip, biraz daha büyük olan 6.4 inç AMOLED ekrana sahip olacağını doğrulamakta. Ön panelde ayrıca 16MP'lik bir selfie kamerasına ev sahipliği yapan çok daha küçük bir su damlası tasarımlı çentik bulunuyor. Kamera özellikleri, 20MP ikincil kameraya sahip güncellenmiş 16MP arka kameraya sahip çift kamera kurulumu ile tamamlanıyor. Çift kamera kurulumu, HDR Görüntü ve geliştirilmiş düşük ışık çekimleri için yeni bir Gece Modu da dahil olmak üzere çeşitli fotoğraf özelliklerini destekleyecek.

OnePlus 6'nın ayak izlerini takip eden bu liste, Qualcomm'un Snapdragon 845 yonga seti, 8GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının varlığını da doğrulamakta. Ancak büyük ihtimalle 6GB RAM’e sahip bir versiyon da satışa sunulacak. Bununla birlikte daha fazla depolama alanı içeren bir versiyonun da gelmesi bekleniyor. Diğer detaylar arasında ise 3.700 mAh kapasiteli batarya ve cihazın Android 9.0 Pie işletim sistemi ile birlikte kutusundan çıkacağı bulunuyor. 

Fiyatlandırma ve kullanılabilirlik konusuna geldiğimizde ise OnePlus 6T, akıllı telefonun ilk tanıtımından bir hafta sonra, 6 Kasım'da Avrupa'da satışa çıkarılacak. Beklendiği üzere, bu liste 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonu bir önceki modelden 10€ fazla yani 579€ fiyatla gösteriyor. Akıllı telefon, Siyah ve Geceyarısı Siyahı olmak üzere iki renk seçeneği ile geliyor. 

Whatsapp