OnePlus 6T Şimşek Moru, 15 Kasımda Amerika ve Avrupa'da Satışa Sunulacak

OnePlus, amiral gemisinin yeni bir renk seçeneğini Kuzey Amerika ve Avrupa'da satışa sunmaya hazırlanıyor.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus, amiral gemisi OnePlus 6T'nin yeni renk seçeneği Şimşek Moru seçeneğini dünya çapında satışa sunacak. Yeni renk versiyonu, kısa bir süre önce özel sınırlı bir sürüm olarak Çin'de satışa sunulmuştu .

OnePlus 6T'nin yeni renk seçeneği, 15 Kasım tarihinde Kuzey Amerika ve Avrupa ülkelrrinde satışa sunulacak. Akıllı telefon, Hindistan'da ise 16 Kasım tarihinde raflardaki yerini alacak. 

OnePlus 6T Şimşek Moru renk seçeneği, sadece 8GB RAM / 128GB dahili depolama alanı konfigürasyonunda mevcut olacak ve aynı hafızaya sahip diğer renk versiyonları ile aynı fiyata sahip olacak. Şu anda satışta olan mevcut diğer renk seçenekleri arasında ise mat Geceyarısı Siyahı ve Parlak ayna Siyahı renk seçenekleri bulunuyor. 

Şimşek Moru, OnePlus'ın ilk ürün lansmanından kısa bir süre sonra farklı renk versiyonlarını piyasaya sürme geleneğini devam ettiriyor. Bu durumda, ana lansmandan sadece iki hafta sonra ve özel Çin lansmanından bir hafta sonra Şimşek Moru renk seçeneği tüketicilerle buluşacak.

OnePlus, önümüzdeki yıl OnePlus 7 modelini piyasaya sunmadan önce OnePlus 6T için birkaç farklı renk seçeneğini daha piyasaya sunacağını tahmin ediyoruz. 

Whatsapp