OnePlus 6T, OxygenOS 9.0.6 Güncellemesini Almaya Başladı

OnePlus'ın en güçlü cihazı OnePlus 6T için yeni OxygenOS 9.0.6 güncellemesi OTA üzerinden yayınlanmaya başladı.

Geçtiğimiz haftalarda duyurusu gerçekleştirilen su damlası çentiğe sahip OnePlus 6T henüz birçok pazarda satışa sunulmamış olmasına karşın sistem güncellemelerini almaya başladı. Yayınlanan yeni OnePlus 6T OxygenOS 9.0.6 güncellemesi ile beraber birçok iyileştirme kullanıcılara sunuldu.

OnePlus tarafından yayınlanan en son güncelleme, Verizon ağında APN ekleme ile ilgili önemli bir sorunu ve kullanıcıların sms alması ile ilgili önemli bir sorunu çözüyor.

Pil performansında bazı iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor. Diğer taraftan değişiklik listesinde ayrıca kilit açma performansında da iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor. Eğer sizde OnePlus 6T kullanıyorsanız OxygenOS 9.0.6 güncellemesini mutlaka cihazınıza yükleyin.

Pil konusunda rakiplerinden daha iyi performans sergileyen OnePlus 6T gelen güncellemeler ile kullanıcıları daha da mutlu edecek gibi görünüyor. Güncelleme değişiklik listesinde ayrıca kamera tarafında da fotoğraf kalitesi konusunda iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor.

Zaten iyi bir kamera paketine sahip olan amiral gemisinin bu güncelleme ile daha iyi fotoğraflar çekeceğini söyleyebiliriz. Son olarak OnePlus, OnePlus 6T kullanıcılarının Google Play Store'dan bildirim almasını engelleyen tüm sorunların çözüldüğünü söylüyor. Genel hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri ile bu güncellemenin ufak ama oldukça etkili olduğunu belirtmemiz gerekiyor.

Şuan için OTA üzerinden bütün kullanıcılara kademeli olarak dağıtılan güncellemenin en geç bir hafta içerisinde bütün kullanıcılara ulaşacağını düşünüyoruz. Ülkemizde şuan için garantili olarak satılmayan cihazın önümüzdeki aylarda ithalatçı firma garantili olarak satışa sunulacağını düşünüyoruz.

Whatsapp