OnePlus 6T McLaren Edition, 30W Warp Charge ve 10GB RAM'le Geldi

OnePlus ve McLaren ekiplerinin ortak çalışmalarının sonucu tasarlanan OnePlus 6T McLaren Edition 10GB RAM ve Warp Charge 3.0 teknolojisi ile duyuruldu.

OnePlus bugün, McLaren ile olan yeni ortaklığının bir parçası olarak, OnePlus 6T McLaren Edition'ı ve Dash Charge'ın halefi Warp Charge 30'u duyurdu.

OnePlus 6T McLaren Edition, OnePlus 6T'nin merak uyandıran muadil bir versiyonundan daha fazlası. OnePlus 6T, hız tutkunları için standart olarak 10GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı sunuyor. OnePlus 6T McLaren Edition ayrıca perakende kutu içeriğinde OnePlus'ın yeni 30W Warp şarj cihazı ile birlikte geliyor.

Gördüğünüz gibi, OnePlus 6T McLaren Edition, Oppo Find X Lamborghini Edition modeline benzer şekilde sade bir görünüme sahip. OnePlus 6T McLaren Edition'ın arka panelinin altında, doğrudan ışık altında görünen karbon fiber desenli parlak siyah arka panel bulunmakta.

Telefonun yan ve alt kenarları, belirli açılardan parlayan ve McLaren imzasını işaret eden Turuncu renkli şeritlere sahip. Arkada alt tarafta yer alan McLaren logosu ise farklı renk desenlerine dönüşüyor. 

Warp Charge da en az telefonun kendisi kadar etkileyici. Perakende kutusunun ile birlikte gelen şarj cihazı, 30 watt'lık bir güç tüketiyor ve bu gücü turuncu renkli örgülü bir kablosuyla telefona aktarıyor. OnePlus, 3.700 mAh'lik bataryanın 20 dakikalık bir şarjla %50 doluluğa ulaşacağını iddia ediyor. Bu noktada merak edilen şey, yeni şarj cihazının normal OnePlus 6T'yi de hızlı bir şekilde şarj edip edemeyeceği.

Öte yandan, OnePlus 6T McLaren Edition, 6.41 inç 1080 x 2340 piksel Optik AMOLED ekran, arkada çift 16MP f / 1.7 kamera, 16MP f / 2.0 selfie kamerası, ekran üzeri parmak izi tarayıcısı ve Snapdragon 845 yonga seti ile OnePlus 6T üzerinde geliştirilen bir cihaz.

OnePlus 6T McLaren Edition, Batı Avrupa ve Kuzey Amerika'da 13 Aralık'ta 649 £ / 699 $ fiyattan satışa sunulacak ve daha sonra satışlar Hindistan, Çin ve Kuzey ülkelerinde devam edecek.

Whatsapp