OnePlus 6T Fiyatı ve Özellikleri Sızdırıldı

OnePlus 6T'nin fiyatı ve öne çıkan teknik özellikleri, bir perakende satış sitesi üzerinden internete sızdırıldı.

OnePlus 6T'nin 17 Ekim tarihinde resmi olarak duyurulması bekleniyor ve popüler Çin markası, akıllı telefonun ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip olacağını geçtiğimiz günlerde doğrulamıştı. Bunların yanı sıra OnePlus 6T'nin diğer birçok premium özelliğe de sahip olmadı bekleniyor. Bu Premium özelliklerin bir kısmı, bir perakende satış sitesinin listelerine girmiş durumda. Ancak bunlar spekülasyona dayalı bilgiler olduğu için temkinli karşılamakta fayda var. 

OnePlus 6T'nin teknik özelliklerine ekrandan başlarken, OnePlus 6'nın 6.3 inç 19:9 çentikli bir ekrana sahip olduğunu hatırlatalım. OnePlus 6T ise 6.4 inçlik, 2340 x 1080 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip olacak. Ön taraftaki kamera bölümünde ise 25MP'lik bir selfie kamerası listeleniyor. Ayrıca, teknik özellik listesi, söylentilere konu olan üçlü kamera özelliğini de doğruluyor. Arka tarafta, 20MP'lik ama kameraya 12MP ikincil sensör ve ToF 3D (Time of Flight) sensörleri eşlik ediyor. İkinci sensör, daha fazla ışık alma yeteneği sayesinde düşük ışıkta önemli ölçüde geliştirilmiş fotoğraf çekimi imkanı sunuyor. 

Cihaz sürpriz olmayacan bir şekilde gününü Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinden alıyor ve 6GB / 8GB RAM seçenekleri ile destekleniyor. 6GB RAM’e sahip versiyonu seçenler 64GB dahili depolama alanına sahip olacak gibi görünüyor. 8GB RAM versiyonda ise 128GB ve 256GB dahili depolama alanı seçenekleri bulunuyor. Cihaz, Android 9.0 Pie tabanlı OxygenOS arayüzü ile gelecek ve pil bilgisi verilmemesine rağmen hızlı şarj destekli 3.500 mAh bataryanın kullanılması bekleniyor. Son olarak, OnePlus 6T'nin başlangıç versiyonu 569$ fiyat etiketine sahip olacak gibi görünüyor. 

Teknik özelliklerin yanı sıra, listelere OnePlus 6T'ye ait olduğu iddia edilen bir de görsel eklenmiş. Ancak bu görüntü de fan yapımı gibi görünüyor. Öncelikle akıllı telefonun önden görünümünde ses tuşları  görünmüyor. İkinci olarak, kamera modülünün etrafına yerleştirilen gümüş halka doğru şekilde hizalanmamış. Ancak en büyük gözden kaçan detayda, arka kamerada bir LED flaş yer almıyor olması. 

Whatsapp