OnePlus 6T Ekran Kilidi Açma Videosu Yayınlandı

OnePlus, yayınladığı video ile OnePlus 6T'nin ekran içi parmak izi tarayıcı sensörü ile ekran kilidinin nasıl açıldığını gösterdi.

Çin merkezli üretici OnePlus, bu ayın ikinci yarısında OnePlus 6T'yi piyasaya sürmeyi planlarken, amiral gemisi ile ilgili ayrıntıları duyuyor / görüyoruz ve cihazla ilgili ayrıntıların çoğu şu anda biliniyor. Şirketin yayınladığı yeni tanıtım videosunda ise OnePlus 6T'nin sahip olacağı ekran içi parmak izi tarayıcı ile telefonun kilidinin açılışı gösteriliyor. 

Şirket, "Ekran Kilidini Aç" seçeneğinin ekranın arkasına entegre bir modülden daha fazlası olduğunu ve mükemmel bir şekilde çalışmak üzere dikkatle geliştirilen çok çeşitli yazılım işlemlerini ve donanım bileşenlerini kapsadığını söylüyor. OnePlus 6T ekranının altında, ekrana basıldığında parmak izini doğru bir şekilde kaydedebilen, ekranın altında küçük bir lens barındıran bir optik parmak izi modülü bulunacak. 

Ekran, parmak izinin ana hatlarını genişletmek için bir ışık kaynağı olarak kullanılır ve sensörün paemak izinin tam boyutlarını ve şeklini doğru olarak okumasını sağlar. OnePlus, parmakizi bilgilerinizi saklamak için Qualcomm Snapdragon 845'teki "Güvenli Bölge"yi kullanıyor ve Ekran Kilidi kullanıldığında, parmak iziniz Güvenli Bölgede saklanan bilgilerle karşılaştırılır. Ekran kilidi özelliği uzun zamandır şaşırtıcı bir şekilde gelişti ve OnePlus, ekran içi parmak izi tarayıcı duyarlılığını geliştirmek için bu teknolojiyi OnePlus 5T'den beri test ettiğini belirtiyor. 

Whatsapp