OnePlus 6T AnTuTu'dan Çok Yüksek Puan Almayı Başardı

OnePlus 6T'nin tanıtılmasına az bir süre kala cihazın AnTuTu performans testi uygulamasından aldığı skor ortaya çıktı.

OnePlus 6T, 5 Kasım'da Çin'de resmi olarak duyurulacak. Duyuru öncesinde birçok kez gerek tasarım gerekse donanım özellikleri ile sızdırılan cihazın bugün ise AnTuTu uygulamasından aldığı puan ortaya çıktı. Daha öncesinde Geekbench tarafından Snapdragon 845 işlemci ile listelenen cihaz bu sefer ise dünyaca ünlü mobil performans testi uygulaması olan AnTuTu tarafından listelendi.

AnTuTu listesinde yer alan bilgilere göre OnePlus 6T, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının yanı sıra Snapdragon 845 işlemcisi ile birlikte geliyor. Snapdragon 845 işlemcili cihazlar arasında en yüksek puanlardan birini elde etmeyi başaran OnePlus 6T, performans testinden 297132 puanı almayı başarmış gibi görünüyor.

Eylül 2018 tarihli AnTuTu sıralamasında Xiaomi BlackShark oyun telefonu 293009 puanla liderliği elinde bulunduruyordu. Xiaomi'nin ardından Meizu 16, 292000 puanla ikini sırada yer alırken Asus ROG oyun telefonu ise 291217 puanla üçüncü sırada yer almıştı. Bu puan ile zirvenin yeni sahibinin OnePlus 6T olabileceğini söyleyebiliriz.

OnePlus 6T önceki raporlarda yer alan bilgilere göre 6.4 inç boyutunda AMOLED ekran paneli ile birlikte gelecek. Ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna sahip olacağı bilinen cihazda yüz tanıma özelliği de bulunacak. Diğer taraftan 3700 mAh kapasiteli pil ile kullanıcılara uzun kullanım süreleri sunacak olan cihazda daha iyi bir kamera kurulumunun kullanılacağı düşünülüyor. 

Whatsapp