OnePlus 6'nın Yeni Görüntüsü İnternete Sızdırıldı

OnePlus 6'nın internete sızdırılan yeni bir görüntüsünde, Çinli şirketin yeniden ahşap görünümlü arka taraf tasarımına geçeceğini gösteriyor.

Resmi tanıtımının Haziran ayında yapılması bekleniyor olsa da son zamanlarda çok fazla OnePlus 6 sızıntısı gelmeye başladı. Artık ABD'de OnePlus 5T'yi satışının yapılmayacağı gerçeğini de göz önüne aldığımızda, Çinli şirket, bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonunu başlangıçta planlanandan daha erken çıkarmaya karar vermiş olabilir mi?

Bu, henüz belli değil ancak akıllı telefonun başka bir görüntüsü daha ortaya çıktı. Evan Blass tarafından paylaşılan bir görüntüde, OnePlus 6 olduğu iddia edilen akıllı telefonun arka tarafında farklı bir fonu kullanılıyor. 

Tasarım, Şubat ayında ortaya çıkan görüntülerdeki akıllı telefon tasarımına uyuyor ancak bu görseldeki ahşap görünümlü tasarım o zaman ortaya çıkmamıştı. Bu görünüm, telefonun arka tarafına uygulanan bir aksesuar ile elde edilmiş olabilir. Ancak "Designed by OnePlus" yazısı bu ihtimali zayıflatıyor. Bu durumda, OnePlus kaplama film işine giriyor diyebilir miyiz? 

Belki de şirket yeni amiral gemisinin birden fazla versiyonunu sunmaya hazırlanıyor. Böylece, cam tasarımlı sevenler standart modellere yönetirken, daha hisli bir doku isteyen tüketiciler için resimde gördüğümüz model seçenek olarak sunulabilir. Bu konuda kesin bir şeyler söylemek imkansız, sadece bir kaç ay daha beklemek zorundayız. 

OnePlus 6, Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti ile geliyor ve 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile eşleştirilmiş. Telefonun dokunmatik ekranında Oppo R15'lerin olduğu gibi bir çentik bulunacak. Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile birlikte sunulması beklenen OnePlus 6'nın 16MP + 20MP çift arka kamera ve 20MP ön kamera ve 3.450 mAh bataryaya sahip olması bekleniyor. 

Whatsapp