OnePlus 6'nın Tanıtım Videosu Hindistan'da Ortaya Çıktı

Çinli OnePlus'ın yeni amiral gemisi OnePlus 6'ya ait tanıtım videosu Hindistan'da ortaya çıktı. Videoda OnePlus 6'nın hızından sıkça bahsediliyor.

Son haftalarda sıkça sızıntılar ile karşımıza çıkan OnePlus 6'nın bu sefer tanıtım reklamı sızdırıldı. Daha önceki söylentilere göre cihazın duyuru tarihi 5 Mayıs olacak. Bugün, OnePlus 6'nın Hindistan'daki video reklamlarda göründüğü bilgisi geldi.

Bu bilgi, yerel sinemayı ziyaret eden bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşıldı. Film başlamadan önce oynatılan reklamlardan biri, yeni OnePlus 6 için hazırlanmış 15 saniyelik bir video kaydıydı. Sinemaya giden kullanıcı reklamı kaçırmadan hızlı davranmış ve reklamı videoya alarak internet ortamında paylaşmış.

Ne yazık ki video da telefonun tasarımına ilişkin bir bilgi ve cihazın görseli yer almıyor. Fakat reklamda açıkça hıza çok önem veriliyor. Bu durum elbette OnePlus için yeni bir şey değil. Daha önceki OnePlus cihazları da stok Android benzeri arayüzü ve üst düzey donanım özellikleri ile birçok kullanıcıyı memnun eden bir performansa sahipti. 

Bildiğiniz üzere OnePlus cihazları OxygenOS adı verilen stok Android arayüzüne oldukça benzeyen bir yazılım ile geliyor. Bu sayede cihaz çok daha hızlı çalışabiliyor ve performans testlerinde en üst sıralarda yer alabiliyor. Ülkemizde de ithalatçı firma garantisi altında satılan OnePlus markasının yeni amiral gemisi OnePlus 6'nın da piyasaya çıktıktan bir süre sonra Türkiye'de satışa sunulmasını bekliyoruz.

Whatsapp