OnePlus 6'nın Ekranındaki Titreme Sorunu Kullanıcıların Canını Sıkıyor

OnePlus 6'nın ekranında meydana gelen önemli bir titreme sorunu birçok kullanıcının canını sıkmaya başladı.

Son günlerde birçok OnePlus 6 kullanıcısı resmi OnePlus 6 destek forumuna ve diğer birçok forum sitesinde telefonun ekranındaki bir sorundan dolayı şikayet konuları açmaya başladı. Gelen şikayetlere bakılacak olursa cihazın ekran modlarından uyarlama modu seçildiği zaman ekran çok parlak güneş ışığının altında titreme yapıyor.

Bu ekran modunda iken cihaz otomatik parlaklıkta geçişler arasında belirgin bir şekilde fark oluşturduğu için ekranda titreme yapıyor. Kullanıcılardan gelen şikayetlerde genellikle canlı renklerde bu durumun daha belirgin olduğu söyleniyor.

Bu sorun OxygenOS 5.1.8 güncellemesinin ardından ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde dağıtılan OxygenOS 5.1.9 güncellemesi de bu soruna şuan için bir çözüm getirmedi. Bir OnePlus 6 kullanıcısı cihazın ön belleğini temizledikten sonra bu sorunun ortadan kalktığını belirtiyor. Sizde eğer bu tarz bir sorun yaşıyorsanız cihazınızın ön belleğini temizleyerek deneyebilirsiniz.

OnePlus konuyla ilgili olarak sorun yaşayan kullanıcılardan biriyle iletişime geçti ve soruna ait görüntülerin bir örneğini istedi. Bu demek oluyor ki firmanın bir sonraki vereceği güncelleme de çok büyük ihtimalle bu sorun çözülmüş olacak. Elbette sorunu hiç yaşamamak için en azından çözüm bulunana kadar uyarlamalı ekran modunu kullanmayabilirsiniz.

Cihazınızın ayarlar menüsünden ekran kısmına girerek oradan ekran ayarlama menüsü altından farklı ekran modlarını deneyebilirsiniz.

Whatsapp